Skip to content

26 Comments

 1. Vickie Vickie Acklin
  April 7, 2021 @ 1:05 pm

  Over 200 downloads! I would love to know if you guys like it or not and if you would change anything.

  • Avatar photoMárton Szigeti
   April 9, 2021 @ 3:41 pm

   Hi Vickie, this piece is very good, I can feel a kind of transcendence while listening to it. Usually I don’t react that good to Hemi Sync/related audio, but this seems different. Needs more experimenting though. 🙂

   • Vickie Vickie Acklin
    April 9, 2021 @ 6:05 pm

    Hi Márton! Thank for for your comment. I have been experimenting and learning more about frequencies and this one seems to provide a nice altered state. I’m glad you are liking it.

   • Avatar photoAdrian
    April 10, 2021 @ 10:10 am

    Hi Márton, are you from Hungary?

    • Avatar photoMárton Szigeti
     April 10, 2021 @ 12:39 pm

     Yes, we chat on Facebook too. Actually I’m really interested in your opinion about the last thing I wrote 🙂

     • Vickie Vickie Acklin
      April 10, 2021 @ 4:23 pm

      I must have missed it, Márton. Let me find it…

     • Vickie Vickie Acklin
      April 10, 2021 @ 4:49 pm

      I found your message and answered, Márton. Apologies about FB messages. I seriously get too many to keep up with on Facebook.

     • Avatar photoMárton Szigeti
      April 11, 2021 @ 10:25 am

      No problem, your message was very helpful again 🙂

    • Avatar photoMárton Szigeti
     April 10, 2021 @ 2:39 pm

     Sorry, this last comment meant for Vickie 🙂 🙂 Yes, I’m from Hungary. Are you? 🙂 Or do you know some other Hungarians? Cheers 🙂

     • Avatar photoAdrian
      April 10, 2021 @ 4:34 pm

      Yes me too. I’m from Budapest. How did you found this site?

     • Avatar photoMárton Szigeti
      April 11, 2021 @ 10:28 am

      Me too 🙂 I was searching in Facebook for “phasing” and eventually ended up finding one of Vickie’s posts about it in a FB group. It’s so funny 🙂 Are you interested in phasing as well?

     • Avatar photoAdrian
      April 11, 2021 @ 3:15 pm

      Its a small world 🙂 Yes I’m interested in phasing, and spirituality in all its forms. Vickie allowed me to share my experiences on this site as articles. Vickie is a great catalyst and very supportive! Learning to phase is a worthwhile endeavor.

     • Vickie Vickie Acklin
      April 11, 2021 @ 5:17 pm

      Adrian has written some excellent articles. Here’s one you will love – https://realityunmasked.com/2020/12/20/lazy-mans-guide-to-lucid-dreaming-and-astral-projection/

     • Avatar photoMárton Szigeti
      April 12, 2021 @ 11:59 am

      I would like communicate with you in Hungarian if you don’t mind, it would be so good to talk to someone in Hungarian who is already familiar with these things… Let me know if that’s OK, here or you can find me on Facebook too (black and white picture, singing with a bald guy on a stage), or via email: nofarewell@gmail.com. Cheers 🙂

     • Avatar photoAdrian
      April 12, 2021 @ 1:30 pm

      Sure thing, lets start here, comments are helping Vickie with page rank and SEO, than later we can switch to email. Szóval folytathatjuk magyarul 🙂

     • Avatar photoMárton Szigeti
      April 12, 2021 @ 2:03 pm

      Szuper 🙂 rendben, akkor adjunk statot az oldalnak 🙂 Szóval nagyon érdekes, hogy milyen rég óta érdekel ez az egész (anno Robert Bruce-t olvastam, azzal kezdtem) – aztán mindenféle mást is, most meg már ezerféle dolgot, és nem beszéltem még senkivel, aki ezen a szinten érdeklődik ezután a jelenség után, és magyarul is tud 🙂

     • Avatar photoAdrian
      April 12, 2021 @ 3:01 pm

      Robert Bruce egyik kedvenc szerzőm. Szinte minden könyvét olvastam. Ebben a témában Robert Moss a másik. Sajnos nálam Robert Bruce egyes technikái mellékhatásokat okoztak, szétszórtságot, figyelmetlenséget főleg a New Energy Ways, így azokat elhagytam. De egyébként működtek. Én is elovastam sok mindent, de így hosszabb idő után azt gondolom hogy az olvasás egy bizonyos mennyiségen túl csak késlelteti a fejlődést.A bőség zavarában az ember már nem tudja mit válasszon és végül nem tesz semmit. Ami igazán működik az a technikák/mindegy milyenek/, rendszeres napi szintű hosszú távú végrehajtása és a kísérletezés. Ez az amiben én többnyire elbukom, ez ilyen on and off jellegű, de amikor néhány hónapig kitartok egyhuzamban mindig meg van az eredménye. Neked beváltak a Robert Bruce féle gyakorlatok?

     • Avatar photoMárton Szigeti
      April 12, 2021 @ 4:54 pm

      Így van 🙂 Még anno egy random word dokumentumban töltöttem le a netről az Astral Dynamics-nak valami elődjét, azt elkezdtem gyakorolni. Pár alkalom után a gyakorlás alatt rendkívül erős vibrációk jelentkeztek, konkrétan halálfélelmem volt (pedig a tünetek alapján egy csettintésre voltam a sikerességtől.) A félelem sajnos erősebb volt. Aztán nem is próbálkoztam tovább jó ideig, bár a téma folyamatosan foglalkoztatott; majd nem olyan rég (kb 2 éve) fedeztem fel az AstralPulse fórumot, meg Frank Kepple-t, Xanth-ot, az írásaikat, és elkezdtem újra gyakorolni. A phasing a fő érdeklődésem, a helyzet az, amit Vickie-nek is írtam, hogy valahogy eddig képtelen vagyok úgymond “kikapcsolni” a fizikai testérzeteimet a gyakorlás folyamán. Vagy másfél óráig gyakorlok eredmény nélkül, vagy azt veszem észre, hogy túl mélyre mentem, és felébredtem. De azt érzem, hogy a “phasing” a jó út. Tehát ahogy mondod, a sok gyakorlat közül én is kiválasztottam egyet úgymond, amivel foglalkozom. Neked vannak benne sikereid?

     • Avatar photoAdrian Szekely
      April 13, 2021 @ 7:58 am

      a phasing egy konkrét technika neve? Frank Kepple munkásságát nem nagyon ismerem. Én úgy szoktam meg hogy tudatos álmodasnak illetve asztrális projekciónak nevezem ezeket a dolgokat de nincs éles határvonal. A phasinget illetően is többen többféleképpen definiálják, most ezt úgy képzelem el hogy a phasing egy gyűjtőnév az összes ilyen jelenségre. Kérdés hogy milyen testhelyzetben és hány óra körül próbálkozol? Azt elég nehéz elérni hogy tudatos éber állapotból tudatosságmegszakítás nélkül menjen át valaki a phase-be. Egy jó trükk nálam az hogy a spontán ébredésekre építek. Vagyis ha napközben csinálom a valóságteszteket és valamiféle energetikai stimulációt mint pl. ahogy Robert Bruce leírta, akkor éjszaka spontán módon egyre gyakrabban fordul elő hogy felébredek és vibrációkat kezdek érezni. Ha ez megtörténik már adott az hogy éber állapotban vagyok, és egyben a mély relaxáció is, és ezt a vibrációt használva, óvatosan veszek néhány levegőt és megtörténik a különválás a testtől. Így a nappali rövid gyakorlatokat leszámítva nem kell külön próbálkoznom az indukcióval. A teljesen éber állapotból phase-be menni nagyon ambíciózus törekvés kezdetben, nem hiszem hogy sokaknak sikerülne. Kezdetben praktikusabb szimpla tudatos álomra törekedni, az megalapoz olyan jártasságokat melyek később egyre könnyebbé teszik a közvetlen átmenetet.
      Ha mindenképp közvetlen átmenetre törekszel, és éjszaka próbálkozol, az is lehet egy trükk hogy arra programozod magad hogy egy adott időben pl 5:00-kor felébredsz, és elvégzel egy valóságtesztet, és végzel némi stimulációt, pl a hasadat vagy hátadat stimulálod az energiakezeiddel 2-3 percig, vagy csinálod a kötél technikát. Aztán visszaalszol. Ha ezt csinálod néhány napon át, az arra kondícionál hogy ebben az időben éber legyél és energetikailag aktív. Utána naponta változtatod hogy az adott időben felébredsz/akár ébresztővel/ aztán következő napon meg nem. Azokon a napokon amikor nem ébreszted fel magad, nagy valószínűséggel félálom szerű állapotban elkezded érezni a vibrációkat, ha ez megtörténik már sokkal könnyebb különválni a testtől. Ha néhányszor így sikerül utána könnyebben fog menni a közvetlen indukció is.
      Egy másik trükk lehet az hogy csinálsz egy hangfelvételt, melyen néhány percenként emlékezteted magad arra hogy éber vagy. A felvétel többi része néma. Valamikor éjszaka felébredsz, nyújtózkodsz egy kicsit, aztán visszafekszel aludni, anélkül hogy próbálkoznál az indukcióval. A hangfelvétel néhány percenként visszarángat majd éber állapotba, de ettől függetlenlül a tested már ellazul és hipnagógikus állapotba kerülsz melyben könnyebb a fázisba kerülni.
      Egy másik módszer lehet az hogy egy zseblámpát teszel az ágyad mellé. Éjszaka amikor felkelsz megpróbálod bekapcsolni, aztán kikapcsolni és utána visszaalszol. Ha próbálod bekapcsolni de nem sikerül akkor máris a fázisban vagy, csak fel kell kelni és elvégezni egy valóságtesztet hogy tényleg tudatosuljon, és onnan mehetsz tovább.
      Egy másik módszer az hogy egy tudatos álomból kerülsz át a phase-be. Miután tudatosult hogy csak álmodsz, hátradőlve elesel. Ettől az álombeli környezetből visszazuhansz a testedbe és a szobába, de jó eséllyel false awakeninged lesz, amit valóságteszttel erősítesz meg. Az így létrehozott állapot nekem ekvivalens azzal ha éber állapotból vibrációkat használva érném el a phase-t, ugyanolyan.
      Az ibolyaláng használata tudom abszurdnak hangzik, de nálam ez a leghatékonyabb. Megnöveli a rezgésszintet ezáltal emlékszem arra ami normál esetben tudat alatt maradna, és élénkebbé is teszi a phase-t, kontrasztosabbá világosabbá. Mások akik próbálták ugyanezt tapasztalták.
      Nekem személy szerint nem fontos a közvetlen éber állapotból az átmenet, jól elvagyok a tudatos álmokkal.
      Éjszaka vagy nappal próbálkozol. ülve vagy fekve?
      Még egy gyakorlat ami hasznos lehet, az az, hogy teljes sötétséget csinálsz, és nyitott szemmel ülsz a sötétben. Néhány perc után gondolat és képfoszlányok jelennek lelki szemeid előtt, nyitott szemmel is. Ezeket aztán leírod. Ez a gyakorlat ugyanazokat az “izmokat” fejleszti ami a phase-be kerüléshez kell, az agynak az a része lesz aktív, és így fejleszted a képességet hogy fókuszba hozd a tudat alatti képeket és emlékezz rájuk.
      Egy masszázs is hasznos lehet, kioldja a feszültséget a testből, így amikor próbálkozol könnyebb kikapcsolni a testérzetet, és egyben energetikailag is stimulál ami szintén segít. A masszázs jobban ellazítja a testet mint amit relaxációval el lehet érni és 1-2 napig megmarad a hatása.
      Próbálkozni kell előbb utóbb valami működni fog. Nem csodálom ha nem sikerül a közvetlen indukció, ha erre építesz akár 100 próbálkozás is kellhet mire sikerül. Könyvben leírva egyszerűnek tűnik, de legtöbb embernek egyáltalán nem az, ha ez az első dolog amit valaki csinál még hemisync-kel se lesz sikere és feladja, legalább is én így gondolom.

     • Avatar photoMárton Szigeti
      April 14, 2021 @ 7:35 pm

      A phasing tkp Monroe későbbi fókusza, ötlete, hozzáállása volt a testen kívüli élményekhez. Ezt – mivel a kései műveiben nincsen annyira kifejtve-többen továbbvitték, magyarázták, többek között Frank, vagy “Xanth”, akiket Vickie is megjelöl a honlapon, az írásaikat is közzé tette. Semmi köze a Raduga-féle Phase-hez, bár az a könyv érdekes. Alapvetően „rundown”-okkal, és „noticing” – el operál. Vickie pl. Phasing-el, amikor a „Phasing Across The Veil” c. írásban az élményeiről számol be. Szerintem semmilyen valódi különbség nincsen, maximum a név. 🙂 – meg a technika, kinek mi tetszik jobban, a lényeg ugyanoda vezet. A phasing talán nem a testből való „kilépés”-re fókuszál, ellentétben a klasszikus OOBE technikákkal. Én az éber tudatból közvetlen technikát szeretném elsajátítani (A phasing is ilyen technika.) Általában kora délután szoktam gyakorolni. Van egy nagyon szuper relax székem, abban hátra vetem magam, és úgy. Használok egy hihetetlenül szuper alvómaszkot is, amiben teljesen ki tudom nyitni a szemem, és 100%-ig izolálja a fényt. Nagyon köszönöm az ötleteket, szuperek! Nagyon az ébre állapotból szeretnék „kilépni”, de valószínűleg iagazad van, hogy először a passzívabb technikák talán jobban megérik a gyakorlást. Bár a „phasing”-ben az az érzésem, hogy „csak” el kéne kapni valahogy azt a fókuszt, és sikerül. Tai Chi-zom viszonylag rég óta, a kettőt próbálom összehozni mostanában. A hangfelvételt tuti ki fogom próbálni. Annak sokféle alkalmazása lehet. ? Ibolyaláng? Nekem ez teljesen új. Ez egy technika/fénytartomány figyelése? Mi a konkrét módszer? A teljes sötétség/nyitott szemmel technikát ki fogom próbálni a maszkban. Kipróbálnám máshogy is, sajnos a lakásban nem lehet mindig teljes sötétet létrehozni. Igen, valóban nehéz közvetlenül, de én nem fogom feladni ? illetve valószínűleg több passzív technikát is beépítek. Köszönöm a bő választ! ? Írtam közben Fészbukon is, ha gondolod, ott is válaszolhatsz.

     • Avatar photoAdrian
      April 15, 2021 @ 9:26 am

      A Facebookot nem nagyon szeretem csak kényszerből vagyok ott, munkához kell. Többnyire így emailen szoktam kommunikálni. Elolvastam a cikket, a Phasing across the veil-t így már képben vagyok a technikát illetően, igyekszem olyat mondani ami erre vonatkozik.. 
       De leírod hogy pontosan mit csinálsz és mi történik? Az ördög a részletekben van. Lehet elég 1 dolgot hozzáadni v. módosítani és már működne. Valószínű igaz amit mondtál, ha egyszer sikerülne elkapni a következő alkalom már könnyebben menne. 
      A relax fotel és az alvómaszk jó ötlet. A maszkon túl a füldugó is hasznos lehet ha nem okoz diszkomfortot. Nekem is van relax fotelem, nagyon jó. Gyakorláshoz jó lehet a kora délután, de a tényleges indukcióhoz a legfogékonyabb időtartomány a hajnali 5:00- 6:30 körüli időszak, feltételezve hogy normál időben éjszaka alszol. Ha heti egyszer belefér érdemes korábban felkelni, inni egy kis vizet, nyújtózkodni egyet és 15-20 perc múlva beülni a relax fotelbe és megpróbálni. Ettől biztos nőnek az esélyek. 
        Egy másik tipp lehet az hogy kitolod a REM fázist. Hallottál a REM reboundról?
      A lényeg hogy alvás során mély alvásos és REM fázisok ismétlődően követik egymást. De el lehet azt érni hogy az első néhány ciklusban vissza lehet fogni a REM szakaszt. Ennek az a következménye hogy a későbbi REM szakaszok erőteljesebbek lesznek hogy kiegyensúlyozódjon a kettő. Az erősebb REM nagyon kedvező a Phasinghez. A korai REM szakaszokat vissza lehet fogni úgy hogy pl. iszol egy kis alkoholt lefekvés előtt. Nem sokat, 3/4 adag pálinka vagy valami amit szeretsz megteszi. Táplálékkiegészítővel is el lehet ezt érni, az 5-HTP nevű is REM reboundot okoz. Így miután felkelsz hajnalban és visszafekszel erősebb REM potenciálod lesz és nő a siker esélye. Ez a módszer úgy is működhet ha nappal gyakorolsz. Ha fél órával korábban felkelsz, a késleltett REM + a reggeli kimaradt szakasz miatt a nappali próbálkozásnál is fogékonyabb leszel.

      Az ibolya láng nem phasing technika. De mégis működik, legalábbis nálam és még két emberről tudok akinél váratlanul ez a mellékhatása lett.  
      E cikk: második felében leírtam hogy kell használni, de ha nem világos majd kifejthetem magyarul.
      Lazy Man’s Guide to Lucid Dreaming and Astral Projection » Sovereign Abilities   
       Ezt nappal is lehet csinálni és növeli a siker esélyét, ha beválik. Vagy működik vagy nem ezt nem tudom megjósolni, nálam mindig működik, de hosszabb időn keresztül kell használni mire elkezd működni.  

      Egy másik dolog ami eszembe jut, hogyha nappal gyakorolsz érdemes mindig ugyanabban az időben gyakorolni. 

      Masszázst már mondtam. Ha olcsón akarod megoldani használhatsz szivacshengert. Így önállóan is el tudod végezni a masszázst. 
       
      Még egy tipp lehet hogy próbálkozás előtt megiszol egy kal-magot:
      https://vitaminkiraly.hu/termek/calmag-italpor-c-vitaminnal/
      Idegnyugtató és relaxáló hatása van.

      Ami még a passzív technikákat illeti, azok egy további előnye hogy növelik a közvetlen átmenet esélyét is. Ha vannak szimpla tudatos álmaid, az biztos növeli az esélyét a nappali próbálkozásnak is. Nekem volt hogy egy tudatos álom után nappal, séta közben be tudtam lépni a fázisba anélkül hogy próbáltam volna. 

      Tai Chi jó dolog melyik irányzatot gyakorlod? Viszont növeli a testtudatosságot ami a phasing szempontjából hátrány is lehet. De emiatt abba ne hagyd. 

      Ezeket persze nem kell mind használni, egy-egy tippet be lehet csempészni a gyakorlásba és nézni hogy mi történik. 

     • Vickie Vickie Acklin
      April 10, 2021 @ 4:51 pm

      Márton, Adrian is my good friend from Budapest that I had mentioned to you.

     • Avatar photoMárton Szigeti
      April 11, 2021 @ 11:11 am

      Nice 🙂

    • Vickie Vickie Acklin
     April 10, 2021 @ 4:53 pm

     Hi Adrian! It’s good to see you here. Hope all is still going well. It’s been quiet around here without you!

     • Avatar photoAdrian
      April 11, 2021 @ 3:19 pm

      Thank you Vickie, things with mother are still improving. I plan to be more active on the site, but as of now I’m still a regular reader here, I enjoy your and Gords writings.

     • Vickie Vickie Acklin
      April 11, 2021 @ 5:14 pm

      Thanks, Adrian!

Leave a Reply